Elva Disc Golf Club lõi käed LHV pangaga, et pakkuda edaspidi raja toetamise võimalust ka nädalamänguväliselt. Õige pea aitavad rajal seda teha QR-koodid. Seniks leiab vajaliku info nutiseadme abil.

Valikus on kolm varianti: toetus suurusega 3 või 5 eurot ning vabalt valitud summa. Suurema summa panustamist võib raja püsikülastaja võrrelda näiteks spordiklubi teatud perioodi tasuga, kuid erineb siiski selle poolest, et on vabatahtlik.

Eestis on loetud arv tasulisi radu, millest mõni on kohustusliku maksega ja mõni vabatahtlik. Kui palju võiks uus vabatahtlik võimalus Elva klubi raja arendamisel aidata, ei julge kuidagi prognoosida, kuid kuniks jagub positiivset tagasisidet, püsib ka lootus heade inimeste ja raja fännide abile.

Elva discgolfiklubi on kindlasti üks silmapaistvamaid kampasid, kes pidevalt oma rada uuendavad ja arendavad. Viimase kolme aasta jooksul on regulaarselt kasutatud suve ja talve asetust, mis pakub nii vaheldust kui jõukohasust ilmastikuoludele, ning Eesti meistrivõistluste asetust. Aeg-ajalt katsetatakse uusi korvide asukohti ja kõigile neile küsitakse mängijate tagasisidet.

Püsivalt on lisandunud kaks tiiki ja liivabunker, mis mõistagi nõuavad rasketehnika- ja tööjõurenti. Samasse kategooriasse kuulub oma iseenesestmõistetavuse tõttu külastajale peaaegu tajumatuks jääv raja niitmise kulu, mille üks kord kajastub neljakohalise miinusarvuna. Omakorda niitmise varjus peidab end lugematu hulk trimmerdamisele kuluvaid töötunde, mida hetkel kannavad usinamad klubilised vaba aja arvelt.

Ambitsioonikal pundil ei puudu ka tulevikuvisioon, kus raja juurde kuulub aktiivset tegevust toetav infrastruktuur. Ehkki valla abiga sai käesoleval aastal laiendatud parklat, siis klubihoone koos elektriga on veel helesinine unistus. Tehnika jm töövahendite hoiustamine on vaid üks osa hoone funktsioonist. Arvestades raja äärde ehitatud uut elamurajooni ja spordiala jätkuvat populaarsuse kasvu, ei tasuks kõrvale heita ideed tõmbekeskusest, kus rentida ja müüa varustust ning pakkuda kiiret ampsu või värskendavat jooki. Eraldi tähtsal kohal on suurvõistluste korraldamine professionaalsel tasemel.

0 0 häält
Hinne
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare